Monday, January 31, 2011

SUARA HATI KU YG LEMAH...

Dah lame sgt x meleuahkan perasaan di blogni..hurmm sgt sedih bila bace
kat komen chat,ada anasir2 jahat yg tulis mcm2...pls la sape yg x suke aq jgn la sibuk2 msk
my blog..aq x halal kan ok!!!

haa kan dah emosi!!rilex najwa..alaa mulut manusia mane blh tutup..nanti nak kafan baru boleh.
huhu..now aq study kat uitm machang..best ke x best hadap jer la..lalala tp yg best nye aq ade my bst fren..aina mardhiah yg gile2  org nye...

dia my bst fren dri MDS lg smpai la skrg...sgt2 epy kawan ngn dia..spnjg  study kat s2 mcm2
dugaan yg aq tempuh...org fitnah,khianat,cam2 la..dulu aina je yg nk kwn ngn aq..then skrg aq dah ade
kc t,kc yu,kc mas,and si kecik sya..really2 luve they so much!!yg benci aq biar pi la..nak ckp ape
ckp la...dosa hang tggung ok...lalala kalau pkir2 balik jgn di lyb sgt manusia yg suka bt fitnah ni,nanti
diorg dah penat wat fitnah..diam la 2..kan??kan??kan??

dah byk membebel niey,hurmmm lupe plak keje byk,nak pack brg..kena jge kdai wafle plak esk..
bye

0 comments:

Blogger template 'FlowerFlush' by Ourblogtemplates.com 2008

Design To 'Rami Zati Najwa ~ The Purple Stilettos' by Shery Ma 2010